Portfolio

Näytteitä töistämme

Copywriting

Meillä on pitkä kokemus sisällön tuottamisesta eri kohderyhmille ja moniin eri kanaviin, ja vuosien varrella olemme tehneet paljon yhteistyötä sekä isojen organisaatioiden että pienten yritysten kanssa.

Olemme kirjoittaneet muun muassa esitteitä, mainoskampanjamateriaaleja, käyttöliittymätekstejä, lehdistötiedotteita, uutiskirjeitä ja paljon muuta moniin eri tarkoituksiin. Olemme myös tuottaneet sisältöä web-sivustokokonaisuuksille, vastanneet viestintästrategian suunnittelusta ja some-kanavien ylläpidosta.

Käännökset

Olemme tehneet toimeksiantoja mm. seuraaville yrityksille, organisaatioille ja kustantamoille: Fujitsu, Respecta, Oulun kaupunginteatteri, Stoorila, Oulun yliopisto, WickWick, ja Basam Books. Tälle sivulle olemme koonneet muutamia nimikkeitä ja otteita tekemistämme käännösprojekteista.

AV-käännökset

Olemme kääntäneet lukuisia tv-sarjoja ja täyspitkiä elokuvia mm. seuraaville audiovisuaalisten palveluiden tarjoajille: Dicentia, Zoo Digital, Nordisk Undertext, Ordskedjan, Eikon, Visual Data Media ja Oneliner. Alla muutama esimerkki tehdyistä suomennoksista.